Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 200,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
06.04.2020 Aktuality
Kroužek ke kroužku...
Kroužek ke kroužku a za hodinu je hotový parádní náramek Jde to velice pomalu a kolikrát i na nervy, ale výsledek je naprosto luxusní. Představuji Vá... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

Ochrana osobních údajů e-shopu autorská bižuterie www.autorskabizuterie.cz
    1. Firma Ondřej Šilhánek, se sídlem Hradištní 1194, 537 05 Chrudim, IČ 73769801, zapsaná v Registru živnostenského podnikání. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

      • jméno, příjmení
      • e-mailovou adresu
      • telefonní číslo
      • adresu/sídlo
    2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

      Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

    3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

    4. Zpracování osobních údajů je prováděno Ondřejem Šilhánkem, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

      • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice,
      • Doručovatelem objednaného zboží přepravce Česká Pošta, s.p., sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1,
      • Zásilkovna s.r.o., sídlem Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha 9 (dopravce pro doručování balíků přepravci Zásilkovna, DPD, Česká Pošta).

      Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

    5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@autorskabizuterie.cz.

    6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.autorskabizuterie.cz (alias www.nebeskadokonalost.cz), užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

          • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
          • základní funkčnosti webových stránek

      • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
      • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
      • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
      • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
      • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
        • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
      • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
      • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
      • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
      • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
      • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
      • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
      • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Verze č.3 - Platnost od 6.4.2020

(změny oproti předchozí verzi: úprava kontaktních údajů)

Novinky z našeho blogu

Kroužek ke kroužku...
06.04.2020 Aktuality
Kroužek ke kroužku...
Kroužek ke kroužku a za hodinu je hotový parádní náramek Jde to velice pomalu a kolikrát i na nervy, ale výsledek je naprosto luxusní. Představuji Vá... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.
Proč nakoupit u nás

- nakupujete přímo od výrobce
- vlastní autorská bižuterie
- vlastnoruční výroba
- 3 spolehliví dopravci
- zvýhodněné poštovné dle výše objednávky
- poštovné zdarma od 1200Kč
- kvalitní materiály: elox.hliník, chirurgická ocel
- pečlivá výroba s radostí
- techniku chainmaille miluji
- šperky vyráběné mužem
- bižuterii vyrábím od roku 2006
- #handmadewithlove

O špercích Chainmaille

- ruční výroba z malých kroužků
- luxusní a nevšední vzhled
- pro všechny příležitosti
- bižuterní technika chainmaille
- kvalitní materiál a povrch - eloxovaný hliník
- chirurgická ocel pro zapínání, háčky, karabiny
- šperky jsou lehké, pohodlně se nosí
- nečernají
- krásné syté barvy
- hezký lesk
- minimum alergických reakcí

Kontakt:
Autorská bižuterie Ondřej Šilhánek
Ondžej Šilhánek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Ondřej Šilhánek, 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.