Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 200,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
06.04.2020 Aktuality
Kroužek ke kroužku...
Kroužek ke kroužku a za hodinu je hotový parádní náramek Jde to velice pomalu a kolikrát i na nervy, ale výsledek je naprosto luxusní. Představuji Vá... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Ondřej Šilhánek, se sídlem Hradištní 1194, 537 05 Chrudim, IČ 73769801, zapsaná v Registru živnostenského podnikání, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kroužek ke kroužku...
06.04.2020 Aktuality
Kroužek ke kroužku...
Kroužek ke kroužku a za hodinu je hotový parádní náramek Jde to velice pomalu a kolikrát i na nervy, ale výsledek je naprosto luxusní. Představuji Vá... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednou za 14 dní.
Proč nakoupit u nás

- nakupujete přímo od výrobce
- vlastní autorská bižuterie
- vlastnoruční výroba
- 3 spolehliví dopravci
- zvýhodněné poštovné dle výše objednávky
- poštovné zdarma od 1200Kč
- kvalitní materiály: elox.hliník, chirurgická ocel
- pečlivá výroba s radostí
- techniku chainmaille miluji
- šperky vyráběné mužem
- bižuterii vyrábím od roku 2006
- #handmadewithlove

O špercích Chainmaille

- ruční výroba z malých kroužků
- luxusní a nevšední vzhled
- pro všechny příležitosti
- bižuterní technika chainmaille
- kvalitní materiál a povrch - eloxovaný hliník
- chirurgická ocel pro zapínání, háčky, karabiny
- šperky jsou lehké, pohodlně se nosí
- nečernají
- krásné syté barvy
- hezký lesk
- minimum alergických reakcí

Kontakt:
Autorská bižuterie Ondřej Šilhánek
Ondžej Šilhánek
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Ondřej Šilhánek, 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.